Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek - Karrier

Havi tszzezer kereshet Londonban nvrknt

2008.11.04

Havi tszzezer kereshet Londonban nvrkntAz angol krhzak legtbb polnje fekete br vagy a Flp-szigetekrl rkezett, ahol ezreket ksztenek fel angliai munkra. Nha-nha feltnik a sznesek kztt egy-egy bolgr vagy lengyel, de a magyar nvr ritkasg, br statisztikai adat nincs a szmukrl. Szmos magyar jonnan jtt tl nagy feladatnak ltja, hogy be kell illeszkedni a ms kultrj afrikai s zsiai nvrek kz. A kpzett magyar polnk Angliban nem nagyon keresik a krhzi munkt, inkbb ids, beteg magyar emigrnsok mellett prblnak elhelyezkedni, lehetleg bentlakssal.

A nvrek fizetst tbb kategriban hatrozza meg a szablyzat. A legalacsonyabb svban is megkeresik az vi hszezer fontot, ami krlbell hat s fl milli forint. Ez megfelelnek hangzik, de Angliban kltsges az let, klnsen Londonban, a vilg harmadik legdrgbb vrosban. Ezt figyelembe vve, az itt dolgozk gynevezett "London-ptlk-ot kapnak, de ha nincs olcs nvrszlls, az albrlet elviheti a fizets nagy rszt. A specializlt kpests polnk fizetse magasabb, pldul keresettek a sebszeti altatnvrek.

ltalban gynksgeken keresztl helyezkednek el a jelentkezk, akikkel rendszerint egy vre szl szerzdst ktnek. A kvetelmnyek magasak, a j angol nyelvtudson tlmenen is. Ismerni kell pldul az angol gygyszereket s azok hatst.


vissza
 

Partnereink

Hirdetsek