Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek - Karrier

gy dolgozhat Nmetorszgban

2008.09.22

gy dolgozhat Nmetorszgban Csaknem 270 ezer llst knl Nmetorszg a klfldi munkavllalknak az EURES honlapjn. Emellett gyakran rkeznek ajnlatok az llami Foglalkoztatsi Szolglathoz is, jelenleg ppen hegesztk tallhatnak meglhetst Baden-Wrtembergbnen. Nmet nyelvtuds nem szksges, s 1200 eurs (krlbell 280 ezer forintos) fizetst kapnak. Egy hegesztmrnknek viszont 20-30 eur az rabre, egy szoftverfejleszt 45 ezer eurt (tbb mint tzmilli forintot) keres vente. Aki cs s tetfed kpestssel menne klfldre, az 2000 eurs (kzel flmillis) havi bruttra szmthat.

A nmet elemzk szerint az elkvetkez vekben tbb ezer gyrtssal foglalkoz j munks tud majd elhelyezkedni. Kevs a mechanikus s a mrnk – az ptszek, a gptervezk, a hegeszt- s gpszmrnkk is igen keresettek.

Az egszsggyben hinycikk az pol s a szakorvos. Az lelmiszeriparba fleg magyar henteseket vrnak, a mezgazdasgban pedig sok a szezonlis munkalehetsg. A munkaer-piaci jslatok alapjn a logisztikai szektor csaknem 14 ezer embernek – sofrknek, raktrosoknak, szlltmnyozknak – ad majd munkt az elkvetkez tz vben.

A nmet munkagyi szervezet a ktoldal llamkzi egyezmny keretben munkaer-toborzst szervez Budapesten.

Helyszn: Foglalkoztatsi s Szocilis Hivatal EU-Integrcis Kirendeltsge (1087 Budapest, Szeszgyr u. 4., tel: 1-303-0810/1/127 vagy 134 mellk).

Idpont: oktber 7-n s 8-n 9-15 rig.

A toborzssal a szakmunksokat szltjk meg: keresnek pldul kertszt, mezgazdasgi gpszerelt, polnt, kmvest, szobafestt, lakatost, hegesztt, CNC-marst, hentest vagy szllodai szakembereket.

vissza
 

Partnereink

Hirdetsek