Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek - Karrier

Tntetnek a tandj ellen Szegeden

2007.08.23

 Tntetnek a tandj ellen Szegeden Az EduPress informcii szerint ismt tntetst szervez a szegedi EHK a tandj ellen - legalbbis ez derlt ki az elmlt napokban az EHK illetkeseinek a Hallgati nkormnyzatok Orszgos Konferencija glyatbori roadshow-jn elmondott szavaibl.
Trk Mrk, a szegedi EHK elnke megerstette rteslseket, de ennl tbbet nem volt hajland elrulni.

Megkaptk az engedlyt

Az EHK kedden terletfoglalsi engedlyt krt – s kapott – a szegedi nkormnyzattl s a rendrsgtl a szeptember 4-vel kezdd htre a helyi Dugonics trre, a Szegedi Tudomnyegyetem fplete el. Ezen a helysznen az elz tanvben mr tartottak egy demonstrcit, s 1995-ben ugyancsak ez a tr volt a helyszne a tandjellenes diknagygylsnek. A mostani tntets pontos idpontja egyelre nem ismert, de gy hrlik, hogy a tntetsen tl egyb, tbb napig tart ksrrendezvnye is lesz a demonstrcinak, gy pldul a tr egy tandjellenes killtsnak is otthont ad majd.

Miskolczi: lesz tandjellenes megmozduls

A HOK elnke, Miskolczi Norbert az EduPress krdsre megerstette az informcit, s elmondta, a HOK glyatbori roadshow-ja zajlik jelenleg is, s a helyszneken szba kerl a tandjellenes tntets krdse. Az elnk elmondta: a szegediek utn vrhatan tbb felsoktatsi intzmny is csatlakozik, vgl a megmozduls-sorozat zrsa egy budapesti tandjellenes tntets lesz, nagy valsznsggel szeptember vgn. Az idpont mg nem vgleges, de errl idben rtestik a hallgatkat.
vissza
 

Partnereink

Hirdetsek