Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek - Utazs

Hamarosan megnylik Eurpa legnagyobb bevsrlkzpontja

2008.10.29

Hamarosan megnylik Eurpa legnagyobb bevsrlkzpontja A 17 s fl hektr alapterleten elhelyezked gigantikus plza kivitelezse krlbell 1,7 millird fontba kerlt. A hatalmas beruhzs nemcsak London, hanem egsz Eurpa legnagyobb bevsrl- s szabadidkzpontja lesz.

A ltestmny 265 zletnek s egy 14 termes mozinak ad otthont. A vsrlk rohamra 4500 parkolhellyel kszlnek, kilenc tmegkzlekedsi vonalat vezettek be a bevsrlkzpontba, ezenkvl egy vastllomst is ptettek a plzhoz. Az zleteken kvl 50 tterem, egy edzterem, egy knyvtr s egy spa vrja a ltogatkat. A Westfield Mall nagyjbl htezer munkahelyet teremtett.

A Westfield Mall a kzepesen vastag pnztrcj vsrlkra s a luxustermkeket keres rtegre egyarnt szmt, a Topshop, a Next s a Marks & Spencer zletek mellett zletet nyit a Tiffany s a Gucci is. A legtehetsebb s klnleges ignyekkel rendelkez vsrlk szmra egy 60 fs, tizenngy nyelven beszl concierge-csapatot alkalmaznak, de a leggazdagabbak sofrket, vsrlasszisztenseket s hordrokat is felfogadhatnak.

A brit fvrosban a szeptemberi eladsok visszaestek a 2005-s szintre, amikor a jliusi robbantsok miatt cskkent drasztikusan a forgalom. A recesszi ellenre a bevsrlkzpont vezeti biztosak abban, hogy egy-kt nsges vet kveten, hossz tvon a plza nagyon npszer lesz, vente 25 milli ltogatra szmtanak.

A kereskedket a hasonl, mostanban nylt plzk brleti djainl kedvezbb ajnlatokkal csbtottk a Westfield Mallba.

Erre azrt volt szksg, mert a vllalkozk igen kockzatosnak tlhetik egy jabb zlet nyitst. Mr csak azrt is, mert a plza a brit fvros feljts elt ll, nem kifejezetten elkel negyedben tallhat. A brlk az zletek nagy rszt mr kivettk, a Telegraph.co.uk nev brit online lap informcii szerint mindssze 11 helyisget nem sikerlt kiadni. Bizakodsra ad okot az is, hogy az Egyeslt Kirlysg ms nagyvrosaiban a kzelmltban nylt bevsrlkzpontok a hitelvlsg ellenre jl teljestenek.

vissza
 

Partnereink

Hirdetsek