Arany Sas Gyógyszertár Bt. 2024. Április 22. Hétfő, Csilla napja
 

Cím: 2060 Bicske, Kossuth tér 15.
Web: http://www.eutudakozo.hu/miniweb/arany_sas_gyogyszertar_bt
E-mail: -
Telefon: 22/565-093, 30/396-6608
Fax: 22/565-094

-
 
A bicskei Arany Sas gyógyszertár a lakosság szolgálatában

A gyógyszertár személyi jogos vezetője Szilágyiné dr. Halász Éva gyógyszerészdoktor, szakgyógyszerész.
A városközpontban a rendelőintézet melletti gyógyszertárunkban esztétikus, nyugodt és mindenekelőtt bizalmas légkörben várunk mindenkit, aki egészségének megóvása érdekében segítséget szeretne kapni. A gyógyszertár szakdolgozói a gyógyszerek szedéséről, a betegségek megelőzéséről és az egészséges életmódról részletes szakszerű felvilágosítást, valamint hasznos tanácsokat adnak. A gyógyszerek és egyéb gyógyhatású készítmények széles skáláját állandó készletben tartjuk, az egyedi igényeket a legrövidebb időn belül megpróbáljuk kielégíteni.
Termékpalettánk: Gyógyszerek, homeopátiás készítmények, tápszerek, kötözőszerek, növényi és állati eredetű gyógytermékek, szájápolási cikkek, gyógyászati segédeszközök (harisnyák, támbotok, járókeretek, betétek, stb.), diagnosztikai készülékek (vérnyomásmérők, vércukormérők, stb.), egészségi állapotot felmérő tesztcsíkok, higiéniás termékek, gyógykozmetikumok, babaápolási cikkek, stb.
A nálunk dolgozó gyógyszerészek és asszisztensek folyamatos szakmai továbbképzéssel és önképzéssel fejlesztik tudásukat. A munkánkat segítő informatikai rendszert is rendszeresen megújítjuk.
A gyógyszertár kialakításánál különös tekintettel voltunk arra, hogy a gyógyszertár kellemes környezetet teremtsen mind az ott dolgozók, mind a betegek számára. Gyógyszertárunk mozgássérültek számára, valamint babakocsival is megközelíthető.
Gyógyszertárunk bekapcsolódott a gyógyszerészi gondozás cukorbetegeket gondozó programba. Gyógyszertárunkban lehetőség nyílik vércukor, vérnyomás, pulzus, testtömeg, testzsír mérésére, testtömegindex megállapítására.
Gyógyszertárunk legfontosabb célja a lakosság legteljesebb körű kiszolgálása, személyes jó kapcsolat kialakítása a hozzánk belátogatók és gyógyszertárunk dolgozói között.

 
Képek:

1.  2.  3.